Skip to content

Open sollicitatie en stage ( Hybrid / Twente / Overijssel / SaaS )

Oldenzaal, Overijssel, NederlandWePublish

Functieomschrijving

Lees verderop alles over mogelijke stages.


Open sollicitatie

Staat jouw droombaan momenteel niet bij onze vacatures? Weet jij zeker dat jij tóch van toegevoegde waarde voor ons kan zijn? Natuurlijk is het mogelijk om een open sollicitatie te doen bij de leukste datagedreven club van Nederland!


Wat doen we bij WePublish & Folders.nl?

WePublish creëert bijzondere data-driven en interactieve publicaties voor retailers zoals Hema, Blokker, Gamma en Ici Paris XL. Door onze slimme techniek die in onze eigen viewer is gebouwd, vergaren we bakken data over de eindgebruiker, weten we precies hoe een gebruiker door een online folder bladert en zijn in staat hier op in te spelen.

We verwerven de data uit de online folders die gepubliceerd worden en vertalen dit door naar naar concrete adviezen aan onze klanten. Onze leesgedrag analyses, dashboards en rapporten geven een beeld over het gedrag van de eindgebruiker in de folder van de retailer.

Als je wilt werken in een informele organisatie met veel vrijheid, dan passen we bij elkaar. Wij als organisatie willen zo flexibel mogelijk met elkaar omgaan, mits jij op de juiste momenten ook je verantwoordelijkheid pakt. Wij zijn een hecht team met een mooie balans tussen aanpakken en hard werken, en gezelligheid. Daarnaast bieden wij veel mogelijkheden in het doorgroeien tot medewerker.

____

Ben jij op zoek naar een Stage? 

Bij ons, kan jij ook je stage lopen. Wij hebben stage plekken voor 

 • Data & Inzicht
 • Marketing & Operations
 • Development
Kijk hier beneden wat welke stage betekent. 


Wat ga je doen als een stagiair in Development bij WePublish & Folders.nl? 

Ben jij dé topper op het gebied van software ontwikkeling of ga je dit binnen ons bedrijf worden? Ben jij breed geïnteresseerd in zowel back-end als front-end en houd je ervan om in een team samen te werken? Wij zoeken een development stagiair(e) die een bijdrage gaat leveren in ons team en aan de slag wil met een uitdagende afstudeercase!

Als stagiair(e) bij WePublish werk je volwaardig mee in ons development team. We hebben een online folderplatform & app Folders.nl met ruim 1,2 miljoen maandelijkse bezoekers. Jij gaat een bijdrage leveren aan ons platform, op app gebied, maar ook web & viewer bouw. Jij gaat ontwikkelen aan webapplicaties, API’s, portals en apps. Wij gaan je alle facetten van scrum bijbrengen, omdat dit de leidende methodiek bij ons op kantoor is. Je zult ervaren dat het toch anders is dan wat je tot nu toe op school hebt geleerd. Verder zal je gaan leren over continuous integration en agile development. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technieken die we kunnen gebruiken in ons werk. Jij als collega kunt hier ook initiatief in nemen. Als jij een goed idee hebt, dan kun je dit delen met het team en een klein onderzoek doen. Intern zal je zowel aan backend en een stuk frontend werken dmv frameworks. Zelf designen doet ons team niet. Om je stage succesvol te laten zijn, word je begeleid door één van onze senior developers. Je kunt echter bij iedereen op kantoor terecht als je vragen hebt door onze informele sfeer en cultuur.

Waar wij onder andere in/mee werken:

 • Backend: Javascript, NodeJS, PHP, AWS

 • Frontend: VueJS, React, Bootstrap, Flutter

 • Tooling: Gitlab, Android Studio, PHPstorm, VScode


Wat ga je doen als een stagiair in Data Inzicht bij WePublish & Folders.nl?

Ben jij dé topper op het gebied van Data en Technics (ICT)? Weet jij als geen ander wat de meerwaarde kan zijn van relevante data en ben je benieuwd naar wat onze data inzichten grote retail merken zoals Aldi, Gamma en HEMA oplevert? Solliciteer dan snel op deze vacature en zet de eerste stap richting het worden van een data expert! 

Hoofdzakelijk mag je je bezighouden met de volgende werkzaamheden:

 • Het analyseren van datasets

 • Klantadvies voorbereiden en ondersteunen met behulp van data en het maken van presentaties

 • Je pakt projecten op en neemt zelf initiatief in het verbeteren van processen 

 • Je bouwt zelfstandig dashboards die van waarde zijn voor onze klanten

Je leert met behulp van Power BI om onder andere ruwe data te bewerken of juist bezig te gaan met visualisaties. Je wordt gezien als een volwaardig medewerker en zal je verdiepen in de data analyses en adviezen voor onze klanten. Ook voor ons online folderplatform & app Folders.nl analyseer je verschillende datasets & ga je samen met ons team kijken hoe we de online folders kunnen optimaliseren voor de retailer.

Daarnaast geven we stagiaires altijd de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen: Je mag bijvoorbeeld mee naar klanten, je verdiepen in hoe visualisaties te optimaliseren om een nog beter beeld te schetsen voor de klant of meekijken en meehelpen met andere disciplines binnen de organisatie. Erg divers dus en de bal ligt wat dat betreft bij jou! 


Wat ga je doen al een stagiair in Marketing & Operations bij WePublish & Folders.nl ?

Tijdens je stage loop je mee in ons operations team van WePublish en Folders.nl. Je krijgt de vrijheid en het vertrouwen om aan de slag te gaan voor onze grote retailers als GAMMA, Karwei, HEMA en Blokker. Dus op zoek naar een toffe stage vanaf september? Lees dan snel verder!

Voor WePublish en ons online folderplatform Folders.nl ga je bezig met de online publicaties van onze retailers:

 • Je zal meewerken in de productie aan het Folder Management Platform. Dit houdt in dat je helpt bij het produceren, verwerken en live zetten van folders.

 • Je leert werken met het Adobe pakket, waaronder Photoshop

 • Jij bent verantwoordelijk voor een stukje (creatief) overzicht houden van alle info uit de folder, zodat deze info later geanalyseerd en gebruikt kan worden

 • Jij bent (mede)verantwoordelijk voor de socials en communicatieuitingen van Folders.nl. Zo zal je onder andere de wekelijkse nieuwsbrieven opstellen naar eigen inzicht en deze analyseren, zodat je wekelijks deze kan verbeteren & altijd relevante informatie weet te bieden aan de consument. 

 • En natuurlijk is er veel ruimte voor eigen inbreng & ontwikkeling. 

Vereisten

Wat hebben we jou te bieden?

Zoals genoemd kom je terecht in een jong, gezellig en fris team. Wij hanteren een vrije en open cultuur waarin we werken zonder hiërarchische managers; iedereen is gelijk! Daarbovenop bieden we jou ook nog:

 • Een prima stagevergoeding

 • Twee maal per week gratis sporten met collega’s bij de gym om de hoek

 • Volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden

 • Een vrije en open cultuur, zonder hiërarchische managers: iedereen is gelijk

 • Een onvergetelijke (afstudeer)stageperiode

 • Een paar fantastische Folders.nl sokken

 • De kans jezelf te ontwikkelen tot professioneel tafelvoetbalspeler... ;-)


En nu? Solliciteren natuurlijk!

Is dit jouw droomstage en kan je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan gauw en stuur je CV en motivatiebrief naar careers@wepublish.com.

Als je verder nog vragen hebt over ons, over de stageperiode en/of de opdracht neem dan ook gerust contact op.

of